Инфрачервени отоплители

Инфрачервен външен отоплител OASI HT

Код на продукта: 8019250784518
1000/2000W Ш 60 / В 25 / Д 23

Крайна цена с ДДС:

599.99 лв.

Серията OASI HT инфрачервени нагреватели, предлагани от Тедан България, правят всичко възможно, за да Ви дадат още повече топлина.  Дизайнът се съчетава с производителност, красотата на формата е едно цяло с мощностто на отопление. 
Това е OASI HT - новият инфрачервен нагревател за външен монтаж за отопление и разкрасяване на външни площи и веранди, изложени на вятъра, влажността във въздуха и времето. 
Тази нова гама от устойчиви на атмосферни влияния инфрачервени нагреватели е проектирана да разпространява топлина от разстояние, във външни зони, засегнати от вятър и студени температури, където нагрятият въздух не може лесно да се задържи.  Топлината е насочена в конкретни посоки и незабавно се прехвърля директно върху хора, повърхности и твърди предмети, което води до приятен затоплящ ефект.
 
Халогенният нагревателен елемент на OASI HT генерира инфрачервено инфрачервено отопление с къса вълна, което работи точно като слънцето, има ефект на затопляне в момента, в който нагревателите са включени, така че ви оставяте да пестите енергия, като ги държите изключени, когато дадена зона не е заета ,
Неговият спектър на облъчване не се абсорбира от влажността във въздуха и се възприема интензивно дори при външни условия, прехвърляйки топлина директно на човек, маса или под, което го прави идеален продукт за вътрешни дворове, барове, ресторанти или места за хранене, които се нуждаят да увеличат максимално достъпа до своите открити площи през цялата година.
Специален алуминиев отражател с очукана повърхност е в състояние да отразява и разпространява повече от 90% от топлинната енергия, отделяна от висококачествения халогенен нагревателен елемент: енергийната ефективност отговаря на високия комфорт и стил.
OASI / HT е проектиран специално за работа на открито, срещу вятър и влага и е сертифициран да има ниво на защита IP X5.

OASI HT разполага с множество опции за инсталиране:
• Стенни - използващи метални скоби, с регулируем наклон, за да насочат топлината там, където е необходимо.
• Таван -  монтиран или окачен точно над зоните, които ще се отопляват
• Монтиран на стълб, предлага се като допълнителен аксесоар, върху който могат да бъдат монтирани до 2 единици.

Поради изключителните си показатели OASI HT може да се използва и в промишлени, и в търговски среди, където се изисква "точково" отопление.


• високотехнологичен и стилен дизайн, елегантен, компактен и здрав.
• висока топлинна ефективност благодарение на късовълновата IR-A нагревателна технология и специалния алуминиев рефлектор с изкована повърхност..
• IPX 5 защита срещу водни пръски - идеална за вътрешни или външни инсталации
• множество опции за монтаж: монтиран на стена, окачен на таван, монтиран на стълб (продава се отделно).
• насочена топлина за максимална отоплителна ефективност и минимална загуба на енергия
• регулируем от 25°до 45°
• единичен или двоен монтаж на стълб
• произведено в Италия

Сходни продукти