Полезно

13Oct

Технологията Dual Kherr

 

Акумулиращите конвектори с технологията Dual Kherr са с преден каменен панел , който оптимизира наслагванията на топлина в помещението. По този начин се избягва прегряване и се намалява крайното потребление на консумацията на енергия.

Dual Kherr означава пестене на енергия:
 
  • С Dual Kherr технологията, нашите акумулиращи конвектори достигат температурата в помещението по-бързо и я поддържат по-дълго от стандартните конвектори.
  • Осигурява много бавно понижение на температурата в помещението.
  • Не намалява влажността на въздуха в стаята.
  • Dual Kherr технологията намалява конвекцията на въздушния поток и увеличава излъчването за по-добър комфорт.
С технологията на производство и контрол можем да дадем на плочите Dual Kherr доживотна гаранция. В плочите Dual Kherr няма добавени смоли, при обработката се използва само натиск и топлина. Изключително екологично чист и незаменим.

Dual Kherr технологията e термоустойчив материал с най – висока плътност, който може да акумулира и задържа топлина за неограничено време. Материалът е изработен от 92% кварц и 8% алуминий.

При производството му суровините преминават през различни процеси на обработка и след това се поставят в отливки и притискат от 2000 тона.

На следващия етап се изпича при температура от 1200 градуса за шест часа. След изпичането детайлът става стабилен, хомогенен и с най-висока възможна плътност.

Вижте модели с технологията Dual Kherr:

Viena WiFi 1500W

Viena WiFi 2000W

Madrid 2000W