Въздухопречистватели

Biow Air 50

Код на продукта: biow

Крайна цена с ДДС:

5 550.00 лв.


Дишай по-добре, живей по-добре.

Това оборудване за нанофилтрация и стерилизация отговаря на препоръките за преносими системи за филтриране и пречистване за предотвратяване и разпространение на Covid 19 в сгради и помещения, изготвени от Министерството на здравеопазването (Испания) и Министерството на екологичния преход и демографското предизвикателство (Испания), публикувани на 30 юли 2020 г. 

Кликнете на текста да видите документа в оригинал на испански!
Повечето от пречиствателите на въздух на пазара премахват грубите частици, които засягат определени алергии. Пречиствателят Biow, от друга страна, е създаден, за да елиминира дори и най-малките чрез филтри с активен въглен и да дезинфекцира микроби, бактерии и вируси, използвайки UV лампи и плазмени йонизатори, докато напусне дома ви на оптимално ниво според препоръчва на Световната здравна организация (СЗО).

Интегрална система за лечение
Пречиствателят Biow е първият термичен декалер на пазара с пълно пречистване на въздуха. Напълно безшумна и висока производителност.

Как работи пречиствателят Biow
Интегрираното устройство за биологично третиране BioW притежава и комплект от ултравиолетови светлини и плазмени йонизатори, които служат за подобряване на качеството на въздуха.

Ултравиолетова светлина
Тези светлини служат за стерилизиране на въздуха. По-специално те служат за елиминиране на микроорганизмите, които използват въздуха като средство за транспорт и могат да причинят заболяване. Микроорганизмите се аспирират от единицата за интегрирано лечение, където ултравиолетовата светлина отстранява до 99% от тях. Ултравиолетовите лампи могат да се поддържат, докато оборудването работи, тъй като консумацията им е минимална и ще ни помогне да дишаме по-качествен въздух.

Плазмени йонизатори
Комплексът за биологично третиране на въздуха BioW включва два плазмени йонизатора. Те създават отрицателни йони, използвайки електричество, йоните се освобождават във въздуха, където привличат положително заредени частици като прах, бактерии, цветен прашец или много други алергени. Свързвайки се с йоните, частиците стават по-големи и по-тежки, така че могат да се филтрират отново или да паднат на земята. За почистване на пода се препоръчва вакуумиране или почистване, но не и метене например, за да не повдигнете частиците и да ги върнете във въздуха. Мебелите и другите повърхности трябва почистете с влажни кърпи.

Множество ползи за здравето се приписват на отрицателните йони. Сред другите те подобряват симптомите на алергии, намаляват тревожността и депресията и подобряват състоянието на комфорт.

Предимства на наличието на пречиствател за въздух
Пречиствателят Biow променя живота през въздуха. Той е 100% натурален, безопасен и без противопоказания. В допълнение, той активира метаболизма, тъй като ако дишате по-добре, вие също получавате по-добра почивка с по-малко усилия. И накрая, подобрява кръвообращението и помага в борбата с алергиите и дихателните проблеми

Ниска консумация на енергия
Продуктът има високоефективна система, която покрива повърхности до 50 м2 Biow има малка консумация за пречистване на въздуха, 12 часа на ден в продължение на 30 дни се равняват на по-малко от 2 лева разходи. Освен това, с ниска консумация на енергия, дори когато работите в режим на незабавно отопление или режим на чист въздух, в комбинация с инсталации за подово отопление

Локално отопление
Пречиствателят BIOW е оборудван с функция за отопление на помещението, в което е инсталиран, за това има нагревателен елемент (2 000W).
 
Biow Air пречиства въздуха в помещения 40-50 кв.м като зависи от височината на помещението! 
Изследване 10.82 MB (pdf) Свали
Министерство на здравеопазването (Испания) 167.14 KB (pdf) Свали