Електрически бойлери

Електрически бойлер TEDAN Sirius Pro Inox Wi-Fi 100 литра, бял, вертикален, неръждаем, 2 kW

Код на продукта: 364927
100 литра 2000 W В 96.5 / ∅ 45.4

Крайна цена с ДДС:

1 099.99 лв.


TEDAN SIRIUS INOX 100 литра е с водосъдържател, изработен от неръждаема стомана по технология, която гарантира максимално качество и издръжливост, благодарение на използването на специални материали и усъвършенствани технологични постижения, като „плазмено“ заваряване. Класическото управление на бойлера е заменено с дигитално управление със сензорни бутони и Wi-Fi отдалечен контрол.
С 2.4" цветен IPS дисплей, гланцов лицев панел и сензорни бутони TEDAN SIRIUS се отличава с модерната си визия. Контролерът се управлява от най-новите самообучаващи се алгоритми за автоматично спестяване на разходите за електроенергия, изпълняващи и препоръките за Ecodesign на регламент EN814/2013. При изпитание в лабораторни условия на реални бойлери по тази методика, беше постигнато намаляване на консумацията на електроенергия с повече от 25%.
 • Интелигентно Wi-Fi управление;
 • Намалява консумацията на електроенергия;
 • Запазва водата чиста;
 • По-малко отделяне на варовик;
 • Лесен монтаж и профилактика;

TEDAN Sirius е интелигентен бойлер с Wi-Fi управление и сензорни бутони, който се обучава сам и се наглася спрямо вашия ритъм на живот, за да намали консумацията на ток с до 25% и да повиши усещането за комфорта.

Комфорт
Възползвайте се от съвременните технологии, за да улесните ежедневието си и да намалите разхода си за ток с интелигентния бойлер, с wi-fi управление TEDAN Sirius!
TEDAN Sirius притежава всички функции на един класически бойлер, които се допълват от интелигентното му управление с wi-fi контрол и сензорни бутони. С него се разширяват възможностите му за прецизна работа и усещането за комфорт и съвършенство.

Свържете мобилното си устройство с бойлера, през безплатното приложение на Naturela Smart Home, чрез Google play за android или IOS за Apple и управлявайте бойлера където и да се намирате. Имате възможност да го включвате и изключвате, да задавате времеви интервали на работа, да следите консумацията на електричество и да използвате времето на най-изгодна тарифа на електроенергия. Управлението зависи от вашите предпочитания, приоритети и ритъм на живот.
Удобния цветен дисплей ще ви осигури информация за моментната, зададената температура на водата, часа, датата и други важни данни.

Изцяло адаптиран за българския пазар TEDAN Sirius пподдържа меню на български език, за да улесни максимално своите ползватели.
  
TEDAN Sirius е енергоспестяващ бойлер. Управлявайте бойлера по ваша преценка, като използвате възможността за седмично програмиране и оптимизирайте разходите си за електричество.

Ако сте прекалено заети или не сте сигурни в ежедневните си навици TEDAN Sirius ще се самообучи и ще създаде режим на работа, който да е в синхрон с вашето ежедневие. По този начин той ще оптимизира разхода на ток и ще подобри усещането за комфорт.

Използвайте функцията „Отложен старт“ в рамките на 24 часа и задайте времето за включване на уреда.

TEDAN Sirius е практично решение за всяко ваканционно жилище или вила. С отдалеченото си управление и функция против замръзване, вие можете да се спокойни и да разчитате на вашия бойлер във всеки момент.

TEDAN Sirius може да е първата крачка или финалния щрих, към вашия умен дом.
80 литровия богат капацитет на бойлера, с лекота гарантира комфорта на всяко домакинство от 2-3 души.

TEDAN Sirius WiFi black съхранява водата чиста. Бойлерите от неръждаема стомана, задържат много по-малко вредни отлагания по стените си, отколкото други видове бойлери, което прави средата в съда по-малко податлива към развитие на бактерии.
За ползите от неръждаемата стомана прочетете тук.

Дизайн
TEDAN Sirius е новa серия електрически бойлери от ново поколение, с модерен стил. С него банята придобива съвременен вид и елегантност.
Не ограничавайте фантазията и интериорните си вдъхновения! 
Сензорното управление е изключително удобно и допълва модерния стил на уреда. С него можете да избирате между различни функции и програми.  

Неръждаемият материал на водосъдържателя го прави устойчив, при работа с всякакъв вид вода (мека/твърда). Това удължава живота на уреда значително. Неръждаемата стомана е неутрална, при контакт с вода и не променя нейният състав. 

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. Всеки наш бойлер е придружен с възвратно изпускателен клапан, който осигурява допълнителна защита на уреда.
TEDAN Sirius носи допълнително спокойствие с 10 години пълна гаранция, през които можете да разчитате на нашата сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика
За да получите най-доброто от вашия уред се уверете, че ще бъде монтиран от квалифицирано лице. Старайте се да правите регулярна профилактика.

Ако не сте сигурни кой модел да изберете, не се колебайте да се посъветвате с нашите консултанти тук.

Характеристики
 
 • Предлага се в бял цвят 
 • Прецизен електронен терморегулатор с 2.4" цветен IPS дисплей, гланцов лицев панел и светещи сензорни бутони
 • Възможност за директно безжично (Wi-Fi) управление и дистанционен мониторинг през безплатна апликация Naturela Smart Home (NSH) за Android и iOS
 • Управление чрез модерни и асоциативни екранни менюта.
 • Извеждане на много полезна информация върху дисплея, съдържаща: час и дата, измерена и настроена температура, спестена електроенергия, работата на нагревателя, предстоящи включвания или изключвания, регистрирани грешки и др.
 • Извеждане на графики по часове с използваната електроенергия и средната температура на водата
 • Отчитане на консумираната електроенергия по две тарифи.
 • Наличие на 7-седмични таймера, работещи в два режима с промяна на настроената температура в избрания интервал или с включване/изключване на нагряването
 • Налични, няколко режими на работа: „Нагряване“, Режим „Smart Control“("Нощна тарифа".), "Самообучение", "Таймери", „Отложен старт”, "Антилегионела"
 • Режим "Самообучение", който се адаптира към ритъма ви на живот за минимизиране на разходите ви за вода и ток
 • Уредът притежава нов мощен алгоритъм за автоматично спестяване на електроенергия при работа в режим "Smart control"
 • Сигнализиране при недостиг на топла вода
 • Водосъдържател от висококачествена въглеродна стомана с марка ЕN1.4401 с дебелина от 1,2 мм до 1,8 мм, изпитан на 12 Bar налягане.
 • Неръждаемата стомана, която влагаме в бойлерите TEDAN е от доказани производители и с най-високо качество.
 • Трикомпонентен магнезиев анод с до 50% по-дълъг живот  и с възможност за демонтаж и последваща подмяна.
 • Екологично чиста термоизолация от безфреонов пенополиуретан с висока плътност и дебелина от 25 до 49 мм (произведенa от Bayer - Германия).
 • Клас на защита на водонагревателя IP 24 – изцяло съобразен с всички Европейски стандарти и директиви за безопасност
 • Диаметър на тръбите (ВИК) 1/2”.
 • Разстояние между дупките на планката за закачване (mm):  140-340
 • Размери:  В 96.5 / ∅ 45.4
 • Тегло (бруто): 24.0кг
монтаж   вертикален
обем L 100
материал на водосъдържателя   неръждаема стомана / inox
тип нагревател   никелиран
мощност на нагревателя W 2000
брой носещи планки   2
работно напрежение V ~ 220 - 230
ел. захранване   монофазно
терморегулатор   да
максимално работно налягане bar 6
вид изолация   безфреонов пенополиуретан
дебелина на изолацията mm 25 - 49
брой термостати   2
регулатор на налягането   да
индикатор за работещ уред   да
аноден тестер   не
защита   магнезиев анод
IP   Х4
защита от замръзване   да
предпазен клапан   да, в опаковката на уреда
височина cm 96.5
диаметър cm 45.4
тегло (с опаковката) kg 24.0
каталожен номер   364927
EAN   8600034908987
гаранция години 10
Инструкция за ползване 2.59 MB (pdf) Свали
Гаранционна карта 188.92 KB (pdf) Свали