Акумулиращи конвектори

Акумулиращ конвектор Evelyn 2000W

Код на продукта: EVELYN
до 25кв.м. 2000 W Ш 86.4 / В 55.6 / Д 9.5

Крайна цена с ДДС:

539.99 лв.




Изчисляване на мощност за Акумулиращи отоплители


Най-новата технология за създаване на приятна топлина CERAMIC SUN, чрез електрическия акумулиращ отоплител Evelyn доставя топлина във всяка стая по много ефективен и пестящ място начин, като същевременно внася нов блясък и цвят със своя неповторим дизайн. Aкумулиращите отоплители с технологията CERAMIC SUN,  която оптимизира разпространението на топлина в помещението. По този начин се избягва прегряване и се намалява крайното потребление на консумацията на енергия. CERAMIC SUN означава пестене на енергия. С CERAMIC SUN технологията, акумулиращите ни отоплители достигат температурата в помещението много по-бързо и я поддържат по-дълго от стандартните отоплители и конвектори.
Най-новата технология за създаване на приятна топлина CERAMIC SUN, чрез електрическия акумулиращ отоплител Evelyn доставя топлина във всяка стая по много ефективен и пестящ място начин, като същевременно внася нов блясък и цвят със своя неповторим дизайн. Aкумулиращите отоплители са с технологията CERAMIC SUN, която оптимизира разпространението на топлина в помещението. По този начин се избягва прегряване и се намалява крайното потребление на консумацията на енергия. CERAMIC SUN  означава пестене на енергия. 

С CERAMIC SUN  технологията, акумулиращите ни отоплители достигат температурата в помещението много по-бързо и я поддържат по-дълго от стандартните отоплители и конвектори. Осигурява много бавно понижение на температурата в помещението. Намалява  влажността на въздуха в помещението. CERAMIC SUN  технологията, която увеличава излъчването за по-добър комфорт. С технологията на производство и контрол можем да дадем на плочите CERAMIC SUN  доживотна гаранция. В плочите CERAMIC SUN  няма добавени смоли, при обработката се използва само натиск и топлина. Изключително екологично чист и незаменим. CERAMIC SUN  технологията e термо-устойчив материал с най – висока плътност, който може да акумулира и задържа топлина за продължително време.

Материалът е изработен от 92% керамика и 8% алуминий. При производството му суровините преминават през различни процеси на обработка и след това се поставят в отливки и притискат от 1 тона. На следващия етап се изпича при температура от 800 до 1200 градуса за шест часа. След изпичането детайлът става стабилен, хомогенен и с най-висока възможна плътност. Aкумулиращите отоплители са с технологията CERAMIC SUN оптимизират достигането на зададената температура в помещението. По този начин се избягва прегряване и се намалява крайното потребление на консумацията на енергия.

EVELYN загрява без вентилатор - идеален за страдащи от алергии и чувствителни към шум.
 • Акумулиращите плочи, която намаляват с до 35% разходите за отопление в сравнение със стандартните отоплители
 • Електрически нагревател 2000W
 • Специална конструкция от алуминий, която не потъмнява с времето и подобрява топлообмена.
 • Равномерно разпределя топлината във въздуха, който осигурява комфорт в помещението.
 • Цифровият електронен термостат с дигитален панел за управление, прецизно управлява конвектора с точност до ± 0,1°С и осигурява не само постоянна температура в помещението, но и намалява енергийните разходи с до 30% в сравнение със стандартните термостати.
 • Дневен и седмичен програматор
 • Вградена защита срещу прегряване.
 • Безшумен и икономичен.
 • Стилен дизайн.
 • Лесен монтаж.
 • Функция против замръзване, която поддържа температура от 5°С и предпазва от замръзване ВИК инсталации, бойлери и др. с минимален разход на енергия.
 • Клас на влагоустойчивост IP24 подходящ за отопление на бани и влажни помещения.
 • LED екран, поставен отгоре
 • Заключваща система за предпазване на уреда от случаен демонтаж
 • С щепсел в комплекта
Максимална мощност W 2000
Термостат   електронен
Отопляема площ кв.м. до 25
Тегло kg 16.8
Височина mm 556
Ширина mm 864
Дълбочина mm 95
Монтаж   стенен
IP24   да
Гаранция години 9
EAN    

Отопляемата площ е ориентировъчна и зависи от изложението и изолацията на жилището, както и от вида строителство. В случая е дадена при стандартна височина от 2,60м.