ОТДАДЕНИ НА КАЧЕСТВОТО!
Блог
15.11.2017

Акумулиращи конвектори с технологията Dual Kherr

Акумулиращите конвектори с технологията Dual Kherr са с преден каменен панел , който оптимизира разпространението  на топлина в помещението. По този начин се избягва прегряване и се намалява крайното потребление на консумацията на енергия.                                            

Dual Kherr означава пестене на енергия:

  • С Dual Kherr технологията, акумулиращите ни конвектори достигат температурата в стаята много по-бързо и я поддържат по-дълго от стандартните конвектори.

  • Осигурява много бавно понижение на температурата в помещението.

  • Не намалява влажността на въздуха в стаята.

  • Dual Kherr технологията намалява конвекцията на въздушния поток и увеличава излъчването за по-добър комфорт.

С технологията на производство и контрол можем да дадем на плочите Dual Kherr доживотна гаранция. В плочите Dual Kherr няма добавени смоли, при обработката се използва само натиск и топлина. Изключително екологично чист и незаменим.
Dual Kherr технологията e термоустойчив материал с най – висока плътност, който може да акумулира и задържа топлина за неограничено време. Материалът е изработен от 92% кварц и 8% алуминий. При производството му суровините преминават през различни процеси на обработка и след това се поставят в отливки и притискат от 2000 тона. На следващия етап се изпича при температура от 1200 градуса за шест часа. След изпичането детайлът става стабилен, хомогенен и с най-висока възможна плътност. 

Акумулиращите конвектори с технологията Dual Kherr са с преден каменен панел , който оптимизира наслагванията на топлина в помещението. По този начин се избягва прегряване и се намалява крайното потребление на консумацията на енергия.